Fastighet
1 min lästid

Nyfosas vd lämnar

10:e juli 2024, 12:45
Nyfosas vd lämnar
Stina Lindh Hök. Bildkälla: Nyfosa.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Hon kommer att fortsätta arbeta som vd tills en ny vd tillträder för att säkerställa en ordnad överlämning och överlåtelsen är genomförd, dock senast den 1 februari 2025.

Stina Lindh Hök tillträdde rollen som vd för Nyfosa 2020 och var tidigare Chief Operating Officer. Totalt har hon arbetat 14 år på Nyfosa och dess föregångare Hemfosa Fastigheter.

– Jag har varit med och byggt Nyfosa sedan vi lade grunden till företaget för 14 år sedan. Det har varit otroligt roligt och en utmanande resa. Det är med blandade känslor jag lämnar min roll. Däremot är jag stolt över att kunna lämna över dagens Nyfosa, ett företag som står starkt och med goda framtidsutsikter Jag vill också passa på att tacka alla kollegor och affärspartners för de fantastiska år vi haft tillsammans, säger Stina Lindh Hök.

– Styrelsen vill tacka Stina Lindh Hök för det arbete hon har gjort för bolaget. Nyfosaaktien har under hennes tid som vd haft en totalavkastning på över 70 procent. Styrelsen kommer nu att påbörja rekryteringsprocessen av Stinas efterträdare, säger Nyfosas ordförande David Mindus.

#nyfosa
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0