Fastighet
1 min lästid

Förvärvar på Erstaklippan

1:a juli 2024, 09:31
Förvärvar på Erstaklippan
Bildkälla: Bonnier Fastigheter.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Fastigheten ligger intill Ersta 25 som förvärvades av Bonnier Fastigheter 2022. Ersta 27 är belägen på Erstaklippan och består av hyresbostäder med panoramautsikt över Stockholms inlopp och centrala Stockholm.

– Ersta 27 erbjuder en unik kombination av lugna parkmiljöer och ett pulserande stadsliv i en attraktiv och spännande del av Södermalm som kommer utvecklas mycket de närmsta åren. Den eftertraktade platsen och dess närhet till utmärkta kommunikationer och en kommande tunnelbanestation gör detta till ett idealiskt läge för våra hyresgäster. Vi är stolta över att nu även kunna integrera Ersta 27 i vårt växande fastighetsbestånd, säger Camilo Bossi, affärsområdeschef Bonnier Fastigheter Bostad.

– Försäljningen är en viktig del i Ersta diakonis pågående expansion och vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Bonnier Fastigheter. Bonnier är en ansvarsfull och långsiktig fastighetsägare och vi ser mycket positivt på att de nu även förvärvar fastigheten på Erstagatan 1A-C. Det skapar goda förutsättningar för ett välfungerande samarbete, säger Björn Övermark, fastighetschef på Ersta diakoni.

#bonnier fastigheter #södermalm
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0