Fastighet
1 min lästid

Nytt toppjobb i Järfälla för Anna Waldman Haapaniemi

19:e juni 2024, 11:04
Nytt toppjobb i Järfälla för Anna Waldman Haapaniemi
Anna Waldman Haapaniemi. Bildkälla: Järfälla.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Hennes uppdrag blir att forma en utvecklingsinriktad ny organisation för samhällsbyggnad som präglas av samarbete och gemensamt ansvarstagande. Hon kommer närmast från en liknande roll i Haninge kommun.

Anna Waldman Haapaniemi är utbildad civilingenjör. Hon har arbetat i Haninges kommun sedan 2017 som bland annat samhällsbyggnadsdirektör och stadsbyggnadsdirektör. Hon har även arbetat på Sweco, Vectura Consulting AB och Banverket.

– Anna har gedigen erfarenhet av både offentliga och affärsdrivande verksamheter i förändring och det har gett henne en mycket god förståelse för vad som krävs för att lyckas med utveckling inom såväl politiskt styrda organisationer som inom affärsdrivande bolag. Det passar Järfällas behov väldigt bra, säger Vesna Jovic, kommundirektör.

– Jag brinner för att bygga lag genom att se och ta tillvara individers förmågor och potential, bygga deras mod och utmana dom att växa. Järfälla är en spännande kommun med väldigt fina möjligheter, men såklart även utmaningar precis som alla kommuner. Jag ser verkligen fram emot få bidra med min kunskap och mina erfarenheter i Järfälla, säger Anna Waldman Haapaniemi.

Hon börjar sin tjänst i Järfälla den första september.

#haninge #järfälla
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0