Fastighet
2 min lästid

Diös välkomnar till Luleå

18:e juni 2024, 07:56
Diös välkomnar till Luleå
Bildkälla: Diös ritad av Locka.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Hösten 2025 öppnas dörrarna till 2 600 kvadratmeter skräddarsydd boendelösning i Västra Stranden.

– Vi är väldigt glada över att välkomna Forenom till Västra Stranden. En viktig del i möjliggörandet av den gröna omställningen är nya boendelösningar, och vad passar inte bättre än att göra dessa satsningar i ett område som i många avseenden kommer att ligga i framkant. Vi samarbetar med Forenom i flera av våra städer och ser fram emot att välkomna dem till Västra Stranden under hösten 2025, säger Urban Olofsson, kommersiell förvaltare, Diös Luleå.

Forenom erbjuder både möblerade lägenheter och rum i lägenhetshotell och vandrarhem i alla större städer i Skandinavien. Forenom har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Finland med 25 lokalkontor och över 450 medarbetare.

– Vi vill kunna erbjuda företag i växande städer möjligheten att locka till sig kompetent personal genom att erbjuda hållbara boendelösningar. Luleå är ett viktigt nav i norra Sveriges omställningsresa och det känns därför självklart för oss att satsa här. Området Västra Stranden erbjuder närhet till både natur och stadspuls, och det är jag övertygad om att våra gäster kommer att uppskatta, säger Lars Dissing, vd Forenom Sverige.

Diös och Forenom har tecknat ett grönt hyresavtal, vilket innebär att parterna tillsammans planerar ytorna med målet att minska miljöpåverkan och energianvändning.

#diös #forenom #luleå
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0