Fastighet
1 min lästid

Ny chef hos Svenska Hus

3:e juni 2024, 13:16
Ny chef hos Svenska Hus
Peter Stalfors. Svenska Hus.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Bolagets nuvarande transaktionsansvarig tar över ansvaret för fastighetsbolagets verksamhet i Västsverige.

Peter Stalfors har tidigare ansvarat för transaktions-, värderings- och finansieringsfrågor på Svenska Hus sedan 2019. Innan dess arbetade han som kundansvarig på SBAB och på Swedbank.

– Jag är mycket glad och stolt över att få förtroendet att leda Svenska Hus i Göteborg. Det är ett spännande uppdrag i en dynamisk och växande region, där vi har många attraktiva förvaltnings- och projektfastigheter i intressanta lägen. Jag ser fram emot att bygga vidare på det goda arbete som mina kollegor har gjort och att bidra till bolagets långsiktiga tillväxt och lönsamhet tillsammans med ett fantastiskt team, säger Peter Stalfors.

I sin nya roll som regionchef kommer Peter Stalfors att leda och utveckla Svenska Hus verksamhet i Västsverige där bolaget äger och förvaltar 47 fastigheter.

– Peter är en mycket kompetent och engagerad medarbetare som har gjort ett utmärkt jobb i sin tidigare roll. Han har en bred och djup kunskap om fastighetsmarknaden och en stor förståelse för våra kunders behov och önskemål. Jag är övertygad om att han kommer att vara en driven regionchef och en viktig del av vår ledningsgrupp, säger Nils Rydh, vd för Svenska Hus.

#karriär #svenska hus
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0