Fastighet
1 min lästid

Specialfastigheter tar in senior konsult

30:e maj 2024, 09:43
Specialfastigheter tar in senior konsult
Claes Magnusson. Bildkälla: Specialfastigheter.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Claes Magnusson har arbetat hela sitt yrkesverksamma liv inom bygg- och fastighetsbranschen. Han arbetade inledningsvis som entreprenör men gick senare över till beställarsidan. Han har bland annat varit utvecklingsdirektör på Stockholms Stadshus, vd på Skolfastigheter i Stockholm, SISAB, projektdirektör på Locum och avdelningschef och affärschef på NCC. Under det senaste året har han drivit eget som senior konsult.

– Jag är glad att kunna välkomna Claes Magnusson till Specialfastigheter som ny chef för projektutveckling. Med sitt starka affärsfokus och sin breda ledarerfarenhet är jag övertygad om att Claes är rätt person att driva projektutvecklingen framåt och bidra stort till bolaget, säger vd Alexandra Laurén.

– Specialfastigheter står inför en enormt kraftig tillväxt och det ska bli spännande att vara med på den utvecklingsresan. En projektportfölj på över 30 miljarder kronor inger respekt och jag ser fram emot att hantera den tillsammans med Specialfastigheters medarbetare, säger Claes Magnusson.

Claes Magnusson tillträder rollen senast den 1 januari 2025.

#karriär #specialfastigheter
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0