Fastighet
1 min lästid

Jernhusen utser chef HR

30:e maj 2024, 06:30
Jernhusen utser chef HR
Sofia Campos. Foto: Peter Phillips.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Anställningen av Sofia Campos innebär att företaget kan fortsätta den påbörjade utvecklingen av Jernhusens organisation och kultur. Sofia Campos har haft rollen som tillförordnad HR-chef sedan maj 2023.

Jernhusen har idag cirka 190 anställda.

– Det är glädjande att vi får behålla Sofia på Jernhusen. Våra medarbetare är vår absolut viktigaste tillgång. Som bolag har vi högt ställda mål och för att det ska vara möjligt leverera på dem krävs rätt förutsättningar. Jag är övertygad om att Sofia, i rollen som chef HR, kan bidra till att göra Jernhusen till en attraktiv arbetsplats och bättre arbetsgivare, säger Biljana Pehrsson, vd för Jernhusen.

Sofia Campos har tidigare haft roller som Head of HR på Nexus Group, HR Director på CGI BU Stockholm och HR Director på Visma Commerce.

– Medarbetarna på Jernhusen har ett otroligt högt engagemang, är kunniga och känner stolthet över sitt uppdrag. Företaget är mitt i en förändringsresa till att bli ett mer utvecklande bolag med en växande projektportfölj, ett arbete jag ser fram emot att bidra till. Jag känner mig hedrad och förväntansfull inför möjligheten att stärka bolaget och medarbetarna ytterligare, säger Sofia Campos.

Sofia Campos tillträder den första juli och kommer ingå i Jernhusens ledningsgrupp.

#jernhusen #karriär
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0