Fastighet
1 min lästid

Corem får ytterligare tre hyreskontrakt i New York

27:e maj 2024, 15:08
Corem får ytterligare tre hyreskontrakt i New York
Bildkälla: Corem.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Ellipsis Labs kommer att flytta in på 807 kvadratmeter i början av 2025 med en hyrestid på fem år.

Antimetal och Parcl flyttar in på 238 kvadratmeter respektive 190 kvadratmeter i juni 2024, hyrestiderna är tre respektive ett år.

Därmed uppgår Corems totala årliga kontraktsvärde för samtliga tecknade hyresavtal i USA till cirka 17 miljoner USD och uthyrningsgraden i 28&7 uppgår till 60 procent.

28&7 är en tolv våningar hög kontorsbyggnad i hörnet av 7th Avenue och 28th Street i Chelsea på Manhattan. Det är Corems näst största pågående projekt och utvecklas i samarbete med GDS Development Management (GDSNY).

Byggnaden är certifierad enligt LEED Gold.

Fasaden består av treglasfönster och element i svartglaserad terrakotta.

– Vi är otroligt glada över den takt med vilken vi tecknar avtal i USA och att vi därför kan tillkännage ytterligare tre tecknade hyresavtal i vår premiumfastighet 28&7. Dessa hyresgäster, Ellipsis Labs, Antimetal och Parcl, är verksamma inom finanssektorn och IT/fintech och kommer bidra på ett utmärkt sätt till hyresgästsammansättningen i byggnaden. Uthyrningstakten bekräftar den fortsatt starka efterfrågan på nya kontorsbyggnader i premiumsegmentet i New York. Detta segment specifikt står för majoriteten av all nyuthyrning i New York som en följd av trenden där premiumhyresgäster flyttar till alltmer högkvalitativa kontorsbyggnader, säger Rutger Arnhult, Corems vd.

#corem #new york
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0