Fastighet
2 min lästid

Ny COO på Croisette Real Estate Partner

17:e maj 2024, 07:30
Ny COO på Croisette Real Estate Partner
Malin Collin. Bildkälla: Croisette.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Malin Collin kommer närmast från en position som vice vd för Göteborgs Hamn och har en bakgrund som spänner över IT, bygg- och fastighetsbranschen, transport och logistik.

– Det är med stor entusiasm jag tar mig an rollen som COO hos Croisette. Det är en spännande möjlighet där jag kommer att applicera min erfarenhet från olika sektorer i en dynamisk miljö där innovation och servicekvalitet är av yttersta vikt. Jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med teamet för att fortsätta skapa värde genom strategisk utveckling och operativ excellens. Min ambition är att stärka vår marknadsposition ytterligare och säkerställa att vi inte bara möter, utan överträffar våra kunders förväntningar genom kontinuerlig förbättring och ett passionerat engagemang, säger Malin Collin.

Under hennes ledning ska Croisette stärka sin position i fastighetsbranschen och upprätthålla ett starkt fokus på kundorientering och hållbar utveckling.

– Vi är otroligt glada över att hälsa Malin välkommen till vårt team. Hennes imponerande meritlista utmärker sig med en lång rad framgångsrika projekt och erfarenheter. Med en passion för innovation och ständig förbättring, tillsammans med en stark affärsetik och förmåga att leda genom förändring, är Malin en perfekt match för de utmaningar och ambitioner som Croisette står inför, säger Per Svensson, CEO & Founder, Croisette Real Estate Partner.

Malin Collin tillträder tjänsten i augusti.

#croisette #karriär
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0