Fastighet
1 min lästid

HSB Stockholm utser hållbarhetsansvarig

8:e maj 2024, 08:15
HSB Stockholm utser hållbarhetsansvarig
Åsa Stenborg. Bildkälla: HSB Stockholm.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

– Det känns väldigt bra att vi knutit till oss Åsa. Med sin breda och gedigna erfarenhet blir hon ett värdefullt stöd för hela organisationen. Hon är en klok person med höga ambitioner som nu ska fortsätta att utveckla vårt sociala och miljömässiga hållbarhetsarbete, säger Joakim Wernersson, ekonomi- och finanschef på HSB Stockholm.

Åsa Stenborg har varit senior rådgivare och har de senaste åren drivit egen konsultverksamhet med uppdrag i olika branscher som fastighet, bank, försäkring och industri. Hon har även varit generalsekreterare för Det Naturliga Steget och undervisat inom hållbarhet, bland annat på Företagsuniversitetet och Frans Schartaus Handelsinstitut. Därutöver har hon tidigare erfarenhet av kommunala planfrågor, offentlig upphandling och arbetsmiljöfrågor.

– Det känns otroligt kul och inspirerande att få verka i en demokratiskt styrd medlemsorganisation, och samtidigt vara en del av samhällsbyggnadsbranschen som är resurstung och omfattar många hållbarhetsfrågor. HSB Stockholm har redan många viktiga byggstenar på plats, nu ska jag förädla och utveckla vidare, säger Åsa Stenborg.

#hsb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0