Fastighet
2 min lästid

Odevo utser ytterligare VD

2:a maj 2024, 08:51
Odevo utser ytterligare VD
Paul Kaplan och Daniel Larsson. Bildkälla: Odevo.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Förvärvet innebär att Odevo nu förvaltar över 1,2 miljoner bostäder och omsätter över 5 miljarder kronor.

Utnämningen av Paul S. Kaplan ska stärka arbetet i att bli den ledande aktören inom fastighetsförvaltning i USA.

North Carolina baserade Community Association Management (CAS) ansluter nu till Odevo gruppen. Det innebär att Odevo på amerikanska marknaden förvaltar fastigheter i North Carolina, South Carolina, Texas, Arizona, Florida och Bahamas. 18 månader sedan det första förvärvet i USA är den amerikanska marknaden Odevos största med 440 000 bostäder under förvaltning och över 2,2 miljarder kronor i omsättning.

– Vi fortsätter vår resa och välkomnar CAS, som delar vår vision om att förändra branschen. Deras engagemang i vår gemensamma tillväxtresa, som fokuserar på tjänste- och teknikutveckling, är värdefullt. Vi har byggt upp ett ekosystem av tjänster runt våra kunder, som omfattar allt från finansiella tjänster till underhåll och energiförsörjning. På bara fem år har vi utökat vårt team från fyra till 100 utvecklare och etablerat oss som den globala ledaren inom innovation av fastighetsförvaltning, säger Daniel Larsson, VD Odevo.

I samband med att CAS ansluter till gruppen, tillträder Paul S. Kaplan, som även är grundare av Odevos första amerikanska bolag, KW Property Management & Consulting med 2 600 anställda med verksamhet i sydöstra USA.

– Vi har en mycket hög ambition och tydlig strategi när det kommer till att växa och utvecklas i USA. Därför är det avgörande att ha en person med Pauls kvaliteter på vår största marknad som tillsammans med den resterande ledningsgruppen kommer att säkerställa att vi fortsätter att växa i den takt vi gjort historiskt, säger Daniel Larsson.

#odevo
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0