Fastighet
2 min lästid

VD:n lämnar stort fastighetsbolag efter 10 år

6:e februari 2024, 08:40
VD:n lämnar stort fastighetsbolag efter 10 år
Bildkälla: Diös.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Knut Rost kommer att fortsätta som VD för företaget under 2024 eller tills en ny VD har rekryterats för att säkerställa en smidig övergång.

–  Att jag lämnar som vd i Diös efter 10 år känns både naturligt och vemodigt på samma gång. Det har varit en fantastiskt spännande och framgångsrik resa där vi byggt bolaget till att bli ledande på vår marknad – norra Sverige. Det hade såklart inte gått utan det fina samarbete med och förtroende jag fått från ägare, styrelse och medarbetare genom åren. Vi har tillsammans skapat bolagets tillväxt som tagit oss dit vi är idag. Jag är tacksam för alla år som jag har varit VD i bolaget. Nu är det dags för mig att ge utrymme till något annat i yrkeslivet, säger Knut Rost, VD Diös.

Inleder process för ersättare

Diös styrelse, representerad av Bob Persson, Erika Olsén och P-G Persson, kommer omedelbart att inleda en rekryteringsprocess.

– Knut har under sina 10 år på Diös lett bolaget i en mycket stark tillväxtfas där våra fastighetsvärden ökat från 12 till 31 mdkr. Vi har en stark ställning och våra städer är ledande i den gröna omställning som Industrisverige nu är inne i. Detta borgar för en fortsatt stark efterfrågan på kommersiella lokaler och fastigheter på vår marknad. Knut har även skapat en stark affärskultur hos våra medarbetare. Styrelsen inleder nu processen med att rekrytera en efterträdare för att fortsätta driva bolaget framåt, säger Bob Persson, styrelseordförande, Diös.

#diös
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0