Fastighet
1 min lästid

Vasakronan värvar marknadschef från Schneider

30:e januari 2024, 08:19
Vasakronan värvar marknadschef från Schneider
Foto: Vasakronan.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Karolina Wilderfalk har en bakgrund inom marknadsekonomi och omfattande erfarenhet inom området marknadsföring och kommunikation, både inom B2B och B2C. Hon kommer närmast från Schneider Electric Sverige, där hon hade ansvar för att leda och utveckla marknadsavdelningen med fokus på digital utveckling, tillväxt och att positionera Schneider Electric som en partner för ökad digitalisering och hållbarhet.

Ska forma strategin

I sin nya roll har hon ansvaret att leda, forma och utveckla Vasakronans marknadsföringsstrategi och kundkommunikation i linje med företagets mål att vara det förstahandsvalet för alla som söker kontors- och butikslokaler.

– Vasakronan har ett mycket starkt kunderbjudande, säger Bo de Besche, chef kund och marknad. Karolinas ansvar blir att säkerställa att det kommuniceras till våra kunder på ett klokt, balanserat och framåtriktat sätt som möter kundernas behov. Med sin bakgrund har hon alla förutsättningar att bidra på ett bra sätt till bolagets fortsatta framgång.

Karolina Wilderfalk tillträder den 4 mars och ingår då i ledningsgruppen för Kund och marknad. Hon efterträder Viktoria Nilsson som valde att lämna bolaget vid årsskiftet för en utlandsflytt.

#vasakronan
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0