Fastighet
1 min lästid

KlaraBo anställer interim CFO

27:e november 2023, 11:16
KlaraBo anställer interim CFO
Andreas Morfiadakis, VD för KlaraBo. Bildkälla: KlaraBo.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Urban Ottosson tillträder som interim CFO den 1 december och kommer att ingå i KlaraBos ledningsgrupp och rapportera till VD.

“Vi är glada att kunna välkomna Urban till oss som interim CFO. Urbans långa erfarenhet som CFO och ledare kommer vara ett värdefullt tillskott till finansfunktionen och för hela bolaget. Med Urbans kunskap och förståelse för hur det är att arbeta i ett börsnoterat bolag känns det tryggt att ha honom ombord”, säger Andreas Morfiadakis, VD på KlaraBo.

Vidare förstärker KlaraBo sin ledningsgrupp med HR-ansvarig Maria Lindén. Hon har sedan i maj 2023 innehaft samma roll på konsultbasis men kommer från och med den 8 januari 2024 att vara anställd i bolaget och ingå i ledningsgruppen. Maria Lindén har lång erfarenhet från olika befattningar inom HR bland annat från Lantmännen, Verisure och Pågen.

“Maria är en driven och erfaren ledare med en förmåga att utveckla ledarskap, kultur och organisation. Vi är glada att nu kunna anställa henne så hon kan fortsätta bedriva KlaraBos utvecklingsarbete inom HR-området samt ta plats i ledningsgruppen”, säger Andreas Morfiadakis, VD på KlaraBo.

#klarabo
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0