Fastighet
1 min lästid

Diös rekryterar ny affärschef till Dalarna

6:e november 2023, 08:28
Diös rekryterar ny affärschef till Dalarna
Henrik Rapp. Bildkälla: Diös.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Henrik Rapp kommer närmast från en tjänst som VD på bostadsbolaget Gruvstaden och har dessförinnan arbetat som förvaltare på fastighetsbolaget Masmästaren. Med gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen kommer han att spela en nyckelroll i Diös fortsatta utveckling i Dalarna.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Henrik till oss på Diös. Det händer otroligt mycket i Dalarna där vi, i likhet med regionens övergripande strategi, jobbar med hållbar utveckling och tillväxt som drivkraft. Henrik är en teamspelare med skarpt affärssinne och jag är övertygad om att han kommer att vara en stor tillgång i vårt fortsatta arbete mot att skapa Sveriges mest inspirerande städer, säger Sofie Stark, fastighetschef, Diös.

– Diös är en drivande aktör i Falun, Borlänge och Moras utveckling och det känns fantastiskt roligt att få tillträda rollen som affärschef. Jag kommer att få jobba nära riktigt vassa team där mitt mål är att bidra med ännu mer energi, kompetens och nya perspektiv som driver våra städer framåt, säger Henrik Rapp, tillträdande affärschef, Diös Dalarna.

Diös äger 60 fastigheter motsvarande ca 300 000 kvadratmeter i Falun, Borlänge och Mora. Det totala fastighetsvärdet uppgår till 5 317 mkr. Totalt jobbar 19 medarbetare på de lokala kontoren.

#dalarna #diös #gruvstaden
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0