Fastighet
1 min lästid

Logicenters satsar i Danmark – ölbryggare hyr

27:e oktober 2023, 10:31
Logicenters satsar i Danmark – ölbryggare hyr
Bildkälla: Logicenters.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Resterande del av fastigheten uppförs på spekulation.

Det strategiska läget nära E45 öppnar upp för transportmöjligheter och direkt anslutning till såväl norra Danmark via Århus som södra Danmark och Tyskland.

– Horsens är ett oerhört passande läge med flera knutpunkter i närheten där vi kan befästa Logicenters närvaro i Danmark ännu mer. Vi är väldigt förväntansfulla över att expandera på den här platsen då logistikområdet har ett attraktivt läge i mitten av landet. Vi är säkra på att detta utgör stora möjligheter för Royal Unibrew att bedriva en effektiv logistikverksamhet, säger Thomas Petersen, Commerical Managers på Logicenters i Danmark.

Logicenters fastighet i Horsens kommer uppföras i två etapper. I slutet av 2024 flyttar Royal Unibrew in och samtidigt står 12 000 kvm klart för en ny hyresgäst. Andra delen av fastigheten på 21 000 kvm beräknas stå klar i slutet av 2025.

– Vi ser fram emot att snart flytta in i vår toppmoderna fastighet. Samarbetet med Logicenters har varit en sömlös och positiv upplevelse hittills och det ska bli spännande att fortsätta vårt partnerskap med Logicenters som kommer att stödja vår logistikverksamhet på bästa möjliga sätt, säger Claus Hjort Schroeder, Global Category Manager på Royal Unibrew

#danmark #horsens #logicenters
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0