Fastighet
2 min lästid

Jernhusens VD lämnar – efter 13 år på posten

13:e september 2023, 09:25
Jernhusens VD lämnar – efter 13 år på posten
Kerstin Gillsbro. Fotograf: Peter Phillips.
Christopher Blanck Christopher Blanck
Like 0

Kerstin Gillsbro har verkat som Jernhusens VD sedan den 1 november 2010. Hon kommer att stanna kvar i bolaget till våren 2024 och styrelsen har påbörjat processen att rekrytera en efterträdare.

– Som ordförande vill jag rikta mitt och styrelsens varmaste tack till Kerstin för hennes ovärderliga arbete hos Jernhusen. Jag vill särskilt lyfta hennes förmåga att fokuserat och framgångsrikt styra mot bolagets strategiska mål. Det har varit fantastiskt att jobba med en individ och vd som har en sådan empati och förmåga att skapa tillit och förtroende både internt och externt. Jag önskar Kerstin stort lycka till, säger Anette Asklin, styrelseordförande för Jernhusen.

Under Kerstin Gillsbro ledning har Jernhusen gått från ett förvaltande till ett utvecklande bolag, som skapat lönsam tillväxt genom hållbar utveckling av stationsområden och järnvägsrelaterade fastigheter.

– Jag är oerhört tacksam för det förtroende jag fått från styrelsen och medarbetarna att tillsammans genomföra vår strategi som tagit oss dit vi är idag. Vi har gjort en fantastisk resa både i förvaltningen och i vår utvecklingsportfölj, allt i syfte att öka det kollektiva resandet på järnväg. Jag lämnar ett stabilt företag väl rustat att fortsätta att göra skillnad för människor och miljö, säger Kerstin Gillsbro, VD för Jernhusen.

#jernhusen #kerstin gillsbro
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0