Fastighet
1 min lästid

Kåpan fortsätter expandera – anställer flera

1:a september 2023, 10:18
Kåpan fortsätter expandera – anställer flera
Emilia Valo, Philip Eriksson, Linda Gyllhem, Albert Olofsson. Foto: Kåpan Fastigheter.
Christopher Blanck Christopher Blanck
Like 0

Redan den 21 augusti tillträdde Albert Olofsson som ny CFO för Kåpan Fastigheter. Han kommer från en liknande roll på Svensk Bostadspartner och innan dess varit många år på Atrium Ljungberg.

Ny Fastighetschef för Region Stockholm/Syd blir Philip Eriksson som tidigare arbetat som Regionchef på Revelop. Han tillträder sin nya tjänst den åttonde september. Hans uppdrag är att utveckla fastigheterna i Stockholmsregionen och i södra Sverige. I september tillträder även Emilia Valo som Affärsutvecklare. Hon kommer senast från Svenska Handelsfastigheter och en roll som Group Business Controller.

Den fjärde rekryteringen är Linda Gyllhem, som blir företagets nya HR och kommunikationschef. Hon tillträder sin nya tjänst i början av oktober. Linda Gyllhem kommer ansvara för strategin kring HR frågor också kopplat till säkerhetsaspekten på Kåpan Fastigheter samt för den strategiska kommunikationen internt och externt.

– Det ger energi till hela bolaget att rivstarta hösten med dessa rekryteringar. Under våren har vi successivt byggt organisationen och med dessa nyckelpersoner på plats blir det en hävstångseffekt för den fortsatta resan. Albert, Philip, Emilia och Linda kommer in med energi och värdefull kompetens som kommer hjälpa organisationen att utvecklas, säger Cecilia Vestin, VD Kåpan Fastigheter.

#kåpan fastigheter
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0