Fastighet
2 min lästid

AMF rekryterar säljchef från Atrium Ljungberg

24:e augusti 2023, 09:36
AMF rekryterar säljchef från Atrium Ljungberg
Nicole Rosvall. Bildkälla: AMF Fastigheter.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

På Atrium Ljungberg har Nicole Rosvall arbetat med strategisk projektuthyrning och storkundsbearbetning. Fokus har varit att utveckla och stärka platser så som Slakthusområdet, Sickla och Hagastaden genom att identifiera och etablera relevanta verksamheter för området.

– Vi ser fram emot att välkomna Nicole Rosvall till AMF Fastigheter. I en utmanande tid blir attraktiva, levande och trygga platser, både i fastigheterna och i gaturummet mellan husen, allt viktigare för att staden ska behålla sin attraktionskraft. Jag tror att Nicole med sin energi, sitt stora intresse för platsutveckling kombinerat med naturliga ledaregenskaper kommer att utmana oss. Tillsammans med teamet kommer hon att fortsätta det fantastiskt fina uthyrningsarbete som har gjorts för att skapa platser där människor vill vara, säger Magnus Behrenfeldt, chef stadsutveckling på AMF Fastigheter.

Varit konsult

Tidigare har hon arbetat som fastighetskonsult och projektledare på Tenant & Partner. Erfarenheterna av att företräda olika perspektiv, både fastighetsägar- och hyresgästsidan, kommer att vara värdefulla i den nya rollen.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av AMF Fastigheter och att tillsammans med teamet fortsätta fylla de fastigheter, kvarter och platser som ingår i bolagets portfölj med spännande upplevelser och verksamheter. I branschens pågående utveckling, som påskyndats av nya beteendemönster och den förändrade synen på arbetsplatsens betydelse och utformning, är det särskilt viktigt att ligga utvecklingen och hyresgästernas förändrade behov nära. Det ska bli fantastiskt kul att vara med på AMF Fastigheters fortsatta resa, säger Nicole Rosvall.

När Nicole Rosvall tillträder rollen som försäljningschef den 1 oktober ersätter hon Magnus Carlsson, som varit verksam inom AMF Fastigheter sedan 2014 och i rollen som försäljningschef sedan 2018. Nu kliver Magnus Carlsson in i en ny roll med fokus på att utveckla kontorsaffären i Marievik där AMF Fastigheter är majoritetsägare. Ett omfattande stadsutvecklingsprojekt planeras i Marievik under kommande år.

#amf fastigheter #atrium ljungberg #tenant & partner
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0