Fastighet
1 min lästid

Hon blir chef för Skanskas projektutveckling

21:a augusti 2023, 07:13
Hon blir chef för Skanskas projektutveckling
Bildkälla: Skanska.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Maria Ronvall kommer närmast från rollen som transaktionschef för Skanska Sverige och har sedan 2004 arbetat i olika roller inom Skanskakoncernen. Hon har en lång erfarenhet av projektutveckling, värdering och transaktioner både i Sverige och i Centraleuropa.

– Jag ser fram emot min nya roll och att leda verksamheten som är en viktig del av samhällsutvecklingen genom utveckling av hållbar social infrastruktur såsom till exempel skolor, rättsväsende och äldreboenden. Det är en utmanande marknad, men tillsammans med våra hyresgäster, investerare och kommuner ser vi fortsatt goda möjligheter framöver och har en stark projektpipeline, säger Maria Ronvall.

– Jag är glad att Maria valt att ta sig an rollen som regionchef för Projektutveckling Kommersiellt. Maria kommer med sin långa erfarenhet och engagemang att driva arbetet framåt med de förutsättningar som marknaden ger, säger Eva Torberger, vice VD, Skanska Sverige.

Maria Ronvall tillträder sin nya roll som regionchef omgående. Hon efterträder Joakim Åkesson som övergår till rollen som regionchef för bostadsutveckling i Sverige utanför de tre storstäderna.

#skanska
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0