Fastighet
1 min lästid

Ny CFO till Svenska Handelsfastigheter

5:e juli 2023, 07:29
Ny CFO till Svenska Handelsfastigheter
Malin Ekwall. Bildkälla: Svenska Handelsfastigheter.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Sara Ekesiöö nyanställs och kommer att arbeta nära Malin Ekwall som ansvarig för finansiering och analys. Sara har en lång bakgrund inom finansiering från Danske Bank och Oscar Properties, vilket gör henne till en värdefull tillgång för företaget.

– Malin har en lång och gedigen erfarenhet inom bolaget och det är med stor glädje vi ser henne ta ett steg upp i organisationen. Hennes omfattande kunskap om bolaget och branschen kommer att vara ovärderlig i hennes nya roll som CFO, säger Thomas Holm, VD för Svenska Handelsfastigheter.

Svenska Handelsfastigheter anställer även Emma Lundberg som ny medarbetare till ekonomi- och finansavdelningen. Emma kommer att jobba som business controller med fokus på projektuppföljning där hon kommer ha ett nära samarbete med regionerna. Emma har stor erfarenhet som business controller från HSB och ALM Equity.

– Vi är glada att vi har kunnat knyta till oss dessa kompetenta personer till vårt team. Detta är tydliga exempel på vår ambition att lyfta och satsa på våra anställda samt på att vi fortsätter vara en attraktiv arbetsgivare i fastighetsbranschen. Med dessa rekryteringar kan vi fortsätta skapa ytterligare värde i bolaget långsiktigt, säger Thomas Holm.

#svenska handelsfastigheter
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0