Fastighet
1 min lästid

Humlegården gör dubbel rekrytering

19:e juni 2023, 07:45
Humlegården gör dubbel rekrytering
Bildkälla: Humlegården.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Humlegården äger idag cirka 60 fastigheter i Stockholmsområdet och har ett stort fokus på aktiv fastighetsförvaltning och utveckling.

Nu utökas teamet som arbetar med Humlegårdens fastigheter i Solna genom rekryteringen av två affärsområdesansvariga. Julia Sommer, som tillträdde redan i april, har gedigen erfarenhet inom hyresgästrådgivning, uthyrning samt inom analys och transaktioner.

Hon har en civilekonomutbildning från Stockholms universitet samt en kandidatutbildning inom fastighet och finans från KTH och kommer närmast från Tenant & Partner där hon arbetade som fastighetskonsult.

Henrik Åström tillträder i augusti och har tidigare arbetat som fastighetsförvaltare på Akademiska Hus. Han har en civilingenjörsutbildning i samhällsbyggnad från KTH, med inriktning på bygg- och fastighetsekonomi, och har en bakgrund inom bland annat fastighetsförvaltning.

− Jag är mycket glad över att få välkomna Julia och Henrik till Humlegården. Vi har ett stort fokus på att möta kundernas behov och förväntningar på bästa sätt. Julia och Henrik blir ett starkt tillskott i dialogen med våra kunder, och i arbetet med förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter och platser, säger John Forselius, Asset Manager Humlegården Fastigheter.

#akademiska hus #humlegården #tenant & partner
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0