Fastighet
1 min lästid

Han blir CFO för Arlandastad Group

1:a juni 2023, 08:53
Han blir CFO för Arlandastad Group
Bildkälla: Arlandastad Group.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Henrik Morén har över 30 års erfarenhet av olika ledande positioner som bland annat CFO och Senior Vice President inom fastighets- och finansmarknaden. Tidigare erfarenheter är bland annat från bolag som MaxFastigheter Sverige AB, Arctic Securities, Royal Bank of Scotland och Swedbank.

Han kommer senast från konsultsidan med ett flertal uppdrag som CFO och rådgivare.

– Jag har under min första tid hos Arlandastad Group sett den potential som bolaget har. Att ta klivet över till en fast tjänst där jag kan bidra med expertis i ett långsiktigt perspektiv känns helt rätt. Med min erfarenhet inom bank, bygg och fastighet i kombination med ett driv att förstå affären kommer jag kunna bidra till ytterligare utveckling av bolaget, säger Henrik Morén blivande CFO, Arlandastad Group.

I dagsläget består bolagets portfölj av två av Sveriges största utvecklingsprojekt i anslutning till strategiska infrastrukturnoder.

– Fantastiskt roligt att få med Henrik i vårt dreamteam. Med hans fantastiska driv och analysförmåga, i kombination med bred och lång erfarenhet är jag helt övertygad om att detta blir en perfect match, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

#arlandastad group
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0