Fastighet Digitalisering
2 min lästid

Newsec anställer ny digital chef

30:e maj 2023, 07:41
Newsec anställer ny digital chef
Ulrica Holmgren. Bildkälla: Newsec.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Hon har närmast arbetat som CIO på bank- och försäkringsbolaget Länsförsäkringar och har erfarenhet från telekombranschen som CIO på Telenor Sverige.

– Vi är mycket glada över att Ulrica har valt att ansluta till Newsec och tillföra sin djupa och breda erfarenhet inom alla områden av IT så som produktledning, strategi och verksamhetsutveckling. Fastighetsbranschen är mitt i en digitaliseringsresa och Newsec spelar en viktig roll i den transformationen. Rekryteringen av Ulrica stärker ytterligare vår ambition att vara ledande inom området. Hon kommer att leda vårt IT- och digitaliseringsteam och arbeta nära våra affärsområden och Digital Accelerator-team för att tillföra värde till våra kunder, säger Patrik Attemark, Koncernchef Newsec.

Newsec är ett konsultbolag inom fastigheter och förnybar energi i Norden och Baltikum. Newsec har 2 600 anställda inom de fem affärsområdena Property Asset Management, Advisory, Investment Management, Digital Accelerator och Energy Transition.

Hon kommer att leda Newsecs IT-organisation och vara medlem i koncernledningen.

– Det ska bli så spännande att vara med på Newsecs resa framåt med digitalisering och hållbarhet i fokus. Newsec har en ledande och unik position och jag ser verkligen fram emot att bli en del av teamet. Jag brinner för att digitalisera för ökad kund- och samhällsnytta och hoppas kunna bidra till en accelererad omställning mot en digital och klimatsmart fastighetsbransch.

Ulrica Holmgren tillträder sin tjänst i maj 2023.

#newsec
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0