Fastighet
2 min lästid

Hifab-VD får uppdrag hos Atrium Ljungberg

29:e maj 2023, 07:43
Hifab-VD får uppdrag hos Atrium Ljungberg
Bildkälla: Hifab.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Uppdraget, som påbörjades i april 2023 och sträcker sig fram till maj 2024, levereras som en teamlösning tillsammans med Linda Högbacka, junior strategikonsult på Hifab Advisory, som kommer att stötta kring rapportering och social hållbarhet.

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges större börsnoterade fastighetsbolag. Bolagets fokus ligger på att utveckla och förvalta levande stadsmiljöer med tjänsteerbjudanden för kontor, bostäder, handel, service och kultur i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. I Stockholm utvecklar de bland annat Sickla, Slakthusområdet, Slussen och Hagastaden.

– Vi är väldigt glada över att Amanda Tevell valt att ta uppdraget som tillförordnad hållbarhetschef hos oss på Atrium Ljungberg. Bolaget har högt ställda mål inom såväl social som miljömässig hållbarhet, vilket bland annat innefattar att vi ska halvera miljöpåverkan inom våra byggprojekt till år 2025. Amanda har gedigen erfarenhet och kompetens och kommer tillsammans med teamet på Atrium Ljungberg leda hållbarhetsarbetet framåt med full kraft, säger Ulrika Danielsson, CFO på Atrium Ljungberg

– Vi är ett bra team från Hifab Advisory som tillsammans med Atrium Ljungberg ska fortsätta fördjupa och driva hållbarhetsarbetet. Som konsult är det både roligt och lärorikt att få arbeta nära sina kunder – och i det här uppdraget blir vi en del av deras organisation. Jag ser fram emot att med min erfarenhet av strategiskt hållbarhetsarbete inom fastigheter och samhällsbyggnad bidra positivt till Atrium Ljungbergs fortsatta utveckling, säger Amanda Tevell.

#atrium ljungberg #hifab #hifab advisory
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0