Fastighet
2 min lästid

Första spadtaget för Panattoni i Rosersberg

21:a april 2023, 11:25
Första spadtaget för Panattoni i Rosersberg
Dennis Larsson (VD, YLAB), Olov Holst (KSO Sigtuna), Fredrik Jagersjö Rosell (VD, Panattoni), och Ove Nilsson (Vice VD, Kilenkrysset). Bildkälla: Panattoni.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Panattoni är en av Europas största utvecklare av moderna logistikfastigheter och har under det senaste året etablerat sig som en tung aktör med flera pågående projekt i Norden.

– För oss är detta ett givet geografiskt läge att investera i då det är ett av Sveriges bästa logistiklägen med nära anslutning till Rosersbergs kombiterminal och närhet till Stockholms stad. Att etablera sig i Rosersberg är i linje med vår strategi att även kunna erbjuda våra kunder ytor i mer centrala lägen, säger Fredrik Jagersjö Rosell, Managing Director på Panattoni.

Här förstärker byggföretaget YLAB yttertaket för att kunna maximera ytan med solceller vid behov. Interiört jobbar man med flexibla modullösningar så att ytorna kan anpassas till nya eller fler hyresgäster utan större ombyggnationer.

Och istället för att förbygga stora parkeringsytor – som kanske ändå inte används av framtida hyresgäster – så ser Panattoni till att bevara och etablera grönytor för att skapa en mer attraktiv utemiljö.

– Vi är mycket stolta över att det är just Panattoni som etablerar sig här på området. Stockholm Nord Logistikcenter är ett område som vi genom ett fint samarbete med Sigtuna kommun och andra viktiga aktörer lyckats få att växa och utvecklas till vad det är idag, ett utav Sveriges främsta logistikområden, säger Ove Nilsson, vice VD för säljaren Kilenkrysset.

#kilenkrysset #panattoni #rosersberg #ylab
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0