Fastighet
2 min lästid

Areim rekryterar inom HR och hållbarhet

16:e mars 2023, 13:11
Areim rekryterar inom HR och hållbarhet
Bildkälla: Areim.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Kristina Grahn Persson kommer till Areim med 12 års erfarenhet från fastighetsbranschen, senast i rollen som Chef hållbara affärer på Diös, med övergripande ansvar för utveckling av hållbarhet, digitalisering och HR. Hon har även ingått i Diös koncernledning sedan 2013.

– Areim är ett företag med höga ambitioner och en varm och inspirerande kultur. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet och bygga vidare på potentialen och kraften i bolaget, med fokus på ledarskap, kultur och att utveckla verksamheten genom dess största tillgång – människorna. Det känns fantastiskt roligt att få bli en del av teamet, lära känna kollegorna och vara med på Areims fortsatta resa att investera i nya former av utveckling, säger Kristina Grahn Persson.

Helena Hagberg har över 15 års erfarenhet av arbete med hållbarhet inom kapitalförvaltning och ägarstyrning i finanssektorn. Hon kommer närmast från rollen som hållbarhetschef på Skandia.

– Areim är ett företag i ständig utveckling med långsiktigt fokus på finansiell, social och miljömässig hållbarhet. Det finns en stark drivkraft till nytänkande i utvecklingen av fastigheter och produkter, vilket jag ser fram emot att bli en del av. Jag ser också fram emot att lära känna kollegorna, investerarna och alla samarbetspartners. Jag är övertygad om att de bästa lösningarna finns i samverkan mellan olika aktörer och att vi åstadkommer den största skillnaden tillsammans, säger Helena Hagberg.

– Det känns fantastiskt att välkomna två av marknadens mest kompetenta personer i Kristina och Helena till teamet. Människor och affärsmöjligheter är centralt i allt vi gör och jag ser verkligen fram emot att, tillsammans med hela teamet, fortsatta vår utveckling och strävan mot att lämna efter oss något att vara stolta över, säger Therese Rattik, vd på Areim.

Fastighetsbolaget Areim består idag av cirka 100 medarbetare i Stockholm, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och London.

#areim #diös #skandia fastigheter
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0