Digitalisering
1 min lästid

Hogia förvärvar proptech-bolag

2:a mars 2023, 10:27
Hogia förvärvar proptech-bolag
Från vänster: Mattias Jönegren, Niklas Rönn, Mats Lindberg, Martin Albinsson, Bert-Inge Hogsved och Mikael Svensson. Bildkälla: Hogia.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Genom förvärvet kompletterar Hogia Fastighetssystem sitt digitala erbjudande med ett kraftfullt och modernt fastighetssystem. Hogia Fastighetssystem siktar på att fördubbla sin omsättning inom tre år. Tillsammans har bolagen 900 kunder.

DH Fastighetsdigitalisering AB är ett bolag med ett egenutvecklat fastighetssystem, DinHyresvärd, som hanterar både ekonomisk- och teknisk förvaltning. DinHyresvärds digitala plattform är en modern och öppen SaaS-tjänst (Software as a Service), som hjälper till att automatisera vardagen för fastighetsägare.

Bolaget har vuxit kraftigt under det senaste året och används av över 100 fastighetsbolag i Sverige.

–  Branschen behöver en etablerad uppstickare som utmanar de största leverantörerna, vilket vi kan göra med en modern SaaS-plattform med öppna API:er samtidigt som vi har en etablerad konsult- och supportverksamhet som kan fastighetsbranschen, säger Mikael Svensson bolagschef på Hogia Fastighetssystem.

Produkten kommer att verka under varumärket DinHyresvärd och vara en del av Hogia Fastighetssystem AB. Flera av de tidigare huvudägarna är fortfarande aktiva i bolaget och kontor finns för närvarande i Mölndal.

#dh fastighetsdigitalisering #dinhyresvärd #hogia
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0