Fastighet
1 min lästid

Logicenters hyr ut 7 000 kvm i Staffanstorp

23:e februari 2023, 10:21
Logicenters hyr ut 7 000 kvm i Staffanstorp
Bildkälla: Logicenters.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Fastigheten håller på att uppföras på adressen Västanvägen i Kronoslätts Företagspark.

– Vår ambition att utveckla en fullskalig företagspark i Staffanstorp känns mer och mer verklig för varje dag. Det är ett attraktivt område där många företag efterfrågar intelligent logistik, vilket vi har möjlighet att erbjuda. Vi är väldigt glada att få Bona som en ny hyresgäst, ett traditionellt bolag med fin potential att växa ytterligare, säger Fredrik Nygren, Commercial Manager på Logicenters.

Tidigare har stora företag som First Class Brands of Sweden, Bring Frigo, BMW och Microsoft valt att etablera sig i företagsparken. Bona kommer att flytta in vägg i vägg med den norska elimportören Elbutik.

– Jag måste ta chansen att säga att vi är väldigt glada över att få jobba med Logicenters och deras ambitiösa hållbarhetsprofil. Det är verkligen något som passar vår verksamhet som handen i handsken. Bona har aldrig varit intresserade att ta den enklaste vägen utan vi vill alltid finna metoder att arbeta som minimerar vår miljöpåverkan, säger Matz Lilja, Global Purchasing Director på Bona.

#logicenters #nrep #staffanstorp
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0