Fastighet
2 min lästid

CBRE förvärvar bolag med 180 anställda

19:e december 2022, 11:28
CBRE förvärvar bolag med 180 anställda
Stefan Carlsson. Bildkälla: CBRE.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

H2M grundades 2003 och har sitt huvudkontor i Stockholm, har mer än 180 anställda på fyra platser i Sverige och levererar specialiserade tekniska underhållstjänster för fastigheter inom flera olika sektorer, inklusive transport, offentlig verksamhet, kontor, köpcentra, logistik, sjukvård och bostäder.

“När förvärvet är slutfört kommer H2M att fungera som en del av CBRE:s verksamhet Global Workplace Solutions (GWS) i Sverige och kommer att utöka CBRE:s närvaro i Sverige avsevärt, genom att lägga till omfattande teknisk kapacitet som fastighetsunderhåll, HVAC, el, energieffektivitetslösningar, teknisk förvaltning och projektledning.” skriver CBRE i ett pressmeddelande.

– H2M är en högt ansedd integrerad tjänsteleverantör som är väl anpassad till våra värderingar, vår kultur och vårt åtagande att tillhandahålla tekniska tjänster i världsklass. Det här förvärvet ökar avsevärt räckvidden för vårt tjänsteutbud och vår förmåga till egen leverans, vilket ger oss en mycket starkare position för att tillgodose våra kunders växande behov på den svenska marknaden, säger Stefan Carlsson, Country Manager, Sverige, CBRE GWS.

“Kommer leverera mervärde”

Mikael Lindström, grundare och ordförande för H2M, säger:

– Vi har sett en ökad efterfrågan på heltäckande, helt integrerade tjänster för fastighetsförvaltning från våra kunder, och vi tror att vi har hittat rätt partner i CBRE. Med våra gemensamma värderingar och respektive kompetens, expertis och plattformar kommer vi att leverera mervärde till våra kunder.

Förvärvet förväntas slutföras under de kommande månaderna och är beroende av godkännande från myndigheterna.

#cbre #h2m
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0