Fastighet
2 min lästid

Två nya chefer till Gladsheim

6:e december 2022, 08:49
Två nya chefer till Gladsheim
Hanna Keberku. Bildkälla: Gladsheim.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Hanna Keberku är fastighetsekonom med erfarenhet av fastighetstransaktioner, kapitalresning, analys och affärsutveckling. Hon ansluter i januari och kommer närmast från Birger Bostad (f.d. SHH Bostad) där hon har arbetat som transaktionsansvarig. Hon har tidigare även arbetat på bland annat Brunswick Real Estate och Catella Corporate Finance.

– Gladsheim har en tydlig expansionsplan och beståndet växer kontinuerligt genom förvärv. Hanna blir en nyckelspelare i det framtida förvärvsarbetet i sin roll som transaktionschef. Med hennes tidigare erfarenheter och kunskap kommer Hanna starkt bidra till Gladsheims fortsatta expansion, säger David Dahlgren, VD Gladsheim Fastigheter.

Tidigare fastighetschef

Christer Fors kommer närmast från Amasten där han arbetat som fastighetschef för region Mitt sedan 2015. Inom sin roll som fastighetschef arbetade han mycket med hållbarhetsfrågor, bland annat genomfördes ett antal energiprojekt och man implementerade även system för energiuppföljning.

– Christer Fors och jag har arbetat tillsammans tidigare och han har även varit fastighetschef där han förvaltat ett av Gladsheims nyligen förvärvade bestånd. Med Christers breda erfarenhet inom fastighets- och hållbarhetsfrågor, kommer vi att kunna integrera hållbarhetsfrågorna i den löpande verksamheten, fortsätter David Dahlgren.

Gladsheim Fastigheter har även som nya förvaltare i region Mälardalen rekryterat Karl-Gunnar Eriksson, som började hos Gladsheim i slutet av september, och Ida Munter Alneskog, som börjar på Gladsheim i början av december.

#amasten #birger bostad #gladsheim
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0