Fastighet
2 min lästid

Ali Ranji lämnar Vasakronan för Fabege

30:e september 2021, 16:18
Ali Ranji lämnar Vasakronan för Fabege
Pressbild: Fabege
Malin Rothenborg Malin Rothenborg
Like 0

Fabege anställer Ali Ranji som chef för produktion stadsdel. Han kommer att driva den fortsatta utvecklingen i Haga Norra, meddelar Fabege i ett pressmeddelande.

Ranji kommer närmast från en roll som chef för projektutveckling på Vasakronan men har även tidigare arbetat på Fabege som ansvarig projektchef för flera av Fabeges större projekt i Arenastaden.

– Vi är förstås glada över att Ali återvänder till oss på Fabege. Han har en naturlig talang för att möta kunders krav och behov i sina projekt samt en nyfikenhet och ett intresse kring klimatfrågor som gör att vi kommer att fortsätta flytta fram positionerna, kommenterar Klas Holmgren, Chef projekt och förädling på Fabege.

Stadsdelen Haga Norra går nu in i nästa fas där 50 000 kvm kontor, mellan 500 och 600 lägenheter och garage kommer att byggas. Ali Ranji tillträder sin nya tjänst den 1 november 2021.

– Jag är ödmjuk och förväntansfull över min nya roll. Branschen står inför många spännande utmaningar och hållbara, effektiva städer kommer att vara än mer avgörande för samhällets utveckling. Fabege är ett bolag som tidigt insåg värdet av att ta ett helhetsgrepp kring stadsutveckling för att skapa både kund- och klimatnytta och jag ser fram emot att vara en del av den utvecklingsresan, kommenterar Ali Ranji.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0