Fastighet
1 min lästid

Norra Latin blir Sveriges första boutiquehus

31:a augusti 2021, 13:58
Norra Latin blir Sveriges första boutiquehus
Norra Latin. Foto: Stureplansgruppen
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Stureplansgruppen skapar Stockholms första boutiquehus i skolbyggnaden Norra Latin. Här ska man erbjuda event, banketter, konserter, bröllop och konferenser. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Vi har identifierat marknaden och insåg ganska snabbt att ett boutiquehus för möten saknas i Stockholm. Våra ombonade lokaler i Norra Latin passar till såväl möten och större arrangemang. Det är den härliga hotellkänslan vi vill åt snarare än att uppfattas som en konferensanläggning, säger Carin Sjöberg, vd Stockholm City Conference Centre, som ingår i Stureplansgruppen.

Boutiquehuset får en välkomnande lounge, ett atrium som sträcker sig genom hela byggnaden och sekelskiftesrum för 20-600 personer. Totalt har Norra Latin en kapacitet för 1900 gäster vid mingel.

– Oavsett om det är ett mindre event eller en storslagen gala som involverar många människor har vi de rätta sociala ytorna för att skapa den absolut bästa helhetsupplevelsen. Detta mitt i Stockholm, nära alla tänkbara kommunikationer som gör det enkelt för gästerna att ta sig dit och hem, fortsätter Carin Sjöberg.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0