Solenergi
2 min lästid

Solenergibolaget Turn anställer marknadschef

7:e juli 2023, 10:38
Solenergibolaget Turn anställer marknadschef
Bildkälla: Turn.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Melodi Roohi kommer senast från barnvagnstillverkaren Bugaboo där hon arbetat som Senior Brand and Retail Manager för 11 marknader.

– Det som fick mig att välja Turn är främst den otroliga möjligheten att få vara med på en varumärkesresa från grunden. Det är inte många gånger i ens karriär som man får vara med och bygga ett företag från start, något som känns både kul och utmanande. Solenergi ligger i tiden och är en väldigt aktuell fråga. Dessutom känns det såklart extra givande att få jobba med något som gör nytta för världen på riktigt, säger Melodi Roohi, Chief Marketing Officer på Turn.

Hon började på Turn i mitten av juni och hennes fokus framöver är att skapa en struktur för hur Turn ska arbeta i sin marknadsföring. Parallellt med det strategiska arbetet blir fokus även att digitalisera information och kunskap för markägare, som ett sätt att kunna nå ut till fler.

– För att nå våra ambitiösa mål är det viktigt att vi lyckas nå ut, både till markägare och till potentiella medarbetare och samarbetspartners. Melodi är en vass kommunikatör med förmågan att se helheten, vilket är precis den typ av kompetens som behövs hos oss. Hon kommer att guida oss igenom en spännande varumärkesresa och ett förändrat arbetssätt i hur vi når våra markägare digitalt. Det blir en fartfylld höst för oss på Turn, säger Kenny Fogel, VD på Turn.

#turn
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0