Senaste nytt Energi
2 min lästid

​Empower tecknar ramavtal med Värmek

4:e mars 2016, 08:57
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Den 28 januari tecknade Empower och Värmek, Svenska Värmeverkens Ekonomiska Förening, ett ramavtal på två år inom revisions- och underhållstjänster för värmepannor och kringutrustning.

Det nya ramavtalet gör det enklare för Värmeks medlemsföretag att anlita Empowers tjänster. För Empowers del ligger detta i linje med den pågående expansionen av den svenska verksamheten med fokus mot energibranschen och öppnar upp för många nya affärsmöjligheter.

Värmek är en ekonomisk förening med 145 medlemsföretag inom energibranschen, som sköter upphandlingar av produkter och tjänster för försörjningssektorn med stort fokus på miljö och hållbarhet. Genom centralt upphandlade ramavtal kan Värmeks medlemmar anlita Empower via enkla avrop (beställningar) där de är försäkrade om att avtalen är upphandlade med höga miljö- och hållbarhetskrav och att de följer lagen om offentlig upphandling, LUF.

Det var en omfattande upphandling och anbudet från Empower bestod av hela 19 dokument där hållbarhet och miljötänkande var viktiga delar.

– Ramavtalet med Värmek är helt i linje med Empowers egna hållbarhetsvärderingar och öppnar samtidigt upp för mycket intressanta affärsmöjligheter. Värmeks signum är att vara hållbara och hela energibranschen går idag mot att vara allt mer miljöfokuserade, säger Göran Franzén, säljansvarig Industry Services på Empower.

2015 utsågs Värmek till årets Utmärkta Hållbara Upphandlare av konkurrensverket och de är alltid mycket noga i valet av leverantörer.

 

#empower #energi #industri #ramavtal #värmek
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0