Eldistribution
2 min lästid

Här firas Lucia med invigning av nya laddpunkter

13:e december 2021, 10:19
Här firas Lucia med invigning av nya laddpunkter
Bildkälla: E.ON
Malin Rothenborg Malin Rothenborg
Like 0

Som en del av ett nordiskt avtal mellan E.ON och BMW Group om laddboxlösningar till bilåterförsäljare och blivande elbilskunder, invigs 120 nya laddstolpar vid BMW:s huvudkontor i Sollentuna den 13 december.

Utöver laddpunkterna vid huvudkontoret innebär samarbetet att återförsäljare numera kan erbjuda laddlösningar till BMW Groups privat- och företagskunder. Samtidigt fortsätter arbetet med att installera laddstolpar på BMW:s övriga kontor i Norden och flertalet av BMW:s återförsäljare har även tecknat avtal om att installera snabbladdare. Det framgår av ett pressmeddelande från E.ON.

-Tillsammans laddar vi nu Sverige bit för bit. Vi erbjuder våra nordiska kunder en skräddarsydd helhetslösning som gör det lättare för fler att välja elbil, säger Pär Möller, chef E.ON E-mobility Norden.

BMW Group har tidigare lanserat BMW/MINI Charging i Sverige, vilket ger elbils- och laddhybridskunder tillgång till ett av världens största publika laddnätverk, som även inkluderar publika laddstationer från E.ON.

– Vanligen sker laddning antingen i hemmet eller på arbetsplatsen. Att vi nu har laddinfrastrukturen på plats vid vårt huvudkontor gör det möjligt för fler av våra anställda att välja elbil, speciellt för de som inte har möjlighet att ladda hemma, säger Cristian Ach, President & CEO för BMW norra Europa.

#bmw #e.on #elbil #laddstolpar #sollentuna
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0