Energi
1 min lästid

Ny ledare – tidigare vdn får gå på dagen

10:e juni 2024, 12:52
Ny ledare – tidigare vdn får gå på dagen
Clas Gunneberg. Bildkälla: Polarium.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

– Polarium har vuxit snabbt och etablerat sig som ledande inom sitt område. Men nyligen har företaget inte levererat på sin strategi och ambitiösa mål. Styrelsen har kommit fram till att det krävs nytt ledarskap för att Polarium fullt ut ska kunna dra nytta av sin starka marknadsposition. Vi tackar Stefan Jansson för hans hårda arbete och välkomnar Clas Gunneberg som ny vd, för att leda Polarium in i nästa fas, säger Carl-Erik Lagercrantz, styrelseordförande i Polarium.

– Jag är stolt över företaget vi har byggt ihop. Efter tio intensiva år är det dags för ett nytt ledarskap, säger tidigare vdn Stefan Jansson.

Clas Gunneberg har senast varit tillförordnad vd på kontraktstillverkaren Delta Nordic Group och har tidigare varit vd för Piab och Mobile Climate Control. Han är maskiningenjör från Chalmers tekniska högskola och har även en MBA från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

– Polarium har en stark position som teknikledare på den snabbt växande marknaden för energilagring. Jag ser fram emot att lära känna företaget och tillsammans med styrelse och medarbetare leda arbetet med att stärka Polarium, säger Clas Gunneberg, vd på Polarium.

#karriär #polarium
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0