Byggindustrin
1 min lästid

Zenergy har utsett ny VD

18:e mars 2024, 07:04
Zenergy har utsett ny VD
Bildkälla: Zenergy
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Det är styrelsen som tillsammans med Martin Karlsson kommit fram till att det är lämpligt med en förändring av VD-rollen när företaget står inför en ny fas.

– Nicklas är helt rätt profil för bolaget nu när Zenergy går in i en ny fas med utökat produktutbud. Det väntar en väldigt spännande resa framåt under ledning av Nicklas, säger Pontus Eklind, ordförande Zenergy.

Nicklas Lundin är idag VD för det förvärvade bolaget Watts 2 You. Han tidigare varit VD för Body Flight och har erfarenhet av affärsutveckling, försäljning och marknadsföring.

– Det är med glädje och entusiasm jag tar mig an VD-uppdraget på Zenergy. Genom det nyligen förvärvade solenergibolaget Watts 2 You har vi lagt grunden för ett bredare och än mer relevant kunderbjudande. Energieffektivitet och koncept för att möjliggöra både ett hållbart byggande och byggetableringsprocess kommer att fortsatt utgöra basen i Zenergys kundlöfte. Samtidigt ser jag flera möjligheter med att komplettera med ytterligare gröna tjänster i syfte att både komma närmare våra kunder samt underlätta byggindustrins ambitiösa hållbarhetsmål, säger han.

Nicklas Lundin tillträder den första april.

#karriär #zenergy
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0