Byggindustrin
1 min lästid

Duo startar energisamarbete

28:e februari 2024, 14:40
Duo startar energisamarbete
Bildkälla: Caverion.
Christopher Blanck Christopher Blanck
Like 0

Tillsammans kommer Johnson Control Systems & Service och Caverion att offerera nyckelfärdiga lösningar med alla discipliner inblandade.

– Vi ser en starkt ökande marknad för energieffektivisering inom samhällskritisk infrastruktur. Den drivs av kravställning från EU och internationella åtaganden samt ett generellt ökat hållbarhetstänk. Genom vårt samarbete kan vi ta en ledande position och förena ekonomiska fördelar med långsiktig hållbarhet för samhälle, kunder och oss som företag, säger Krister Poole Jönsson, projektdirektör Caverion Sverige AB.

– I Caverion får vi en First Choice-underleverantör inom energilösningar, industrirör, svets, el, ventilation och VS. Det är en styrka att kunna gå in i större projekt och ha alla specialområden med sig. Avtalet gör att det blir enkelt att jobba tillsammans, säger Fredrik Norrbom, Branch Manager för Johnson Controls Systems & Service AB.

Fördel för gemensamma kunder

En annan fördel med samarbetet blir det för de gemensamma kunder som bolagen redan arbetar med i dag.

– En av våra huvuduppgifter är att sköta kylanläggningarna på de fartyg som trafikerar stora delar av världshaven. Våra tekniker är utspridda globalt och verksamheten har behov av ökad servicekapacitet, säger Fredrik Norrbom.

#caverion #johnson control
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0