Energi
1 min lästid

Hon blir ny varumärkeschef på Vattenfall

7:e december 2023, 10:09
Hon blir ny varumärkeschef på Vattenfall
Monica Holmvik Persdotter. Bildcred: Vattenfall.
Christopher Blanck Christopher Blanck
Like 0

Monica Holmvik Persdotter är en senior varumärkes- och marknadschef som för närvarande leder den globala varumärkes- och hållbarhetskommunikationen på Arla Foods.

– Hon har en bred internationell erfarenhet av att jobba med högprofilerade varumärken och har både kommersiellt driv och en tydlig förståelse för den samhällskontext som är så viktig för oss i energisektorn. Hennes sätt att kombinera struktur och process med kreativitet kommer passa väl in i hur vi arbetar och jag ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla vår varumärkesposition tillsammans med henne och det övriga teamet, säger Vattenfalls kommunikationsdirektör Åsa Jamal.

– Energibranschen spelar en oerhört central roll i samhället givet de globala klimatutmaningarna. Vattenfalls genomtänkta syfte och tydliga kommersiella agenda inspirerar mig verkligen och jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med det framgångsrika varumärkesteamet på Vattenfall. Mitt fokus kommer vara att fortsätta att bygga Vattenfalls varumärke och förstärka det som särskiljer Vattenfall som det framåtblickande och innovativa bolaget det är idag, säger Monica Holmvik Persdotter.

#vattenfall
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0