Energi
2 min lästid

Han tar över VD-posten på solcellsbolag

17:e november 2022, 08:49
Han tar över VD-posten på solcellsbolag
Bildkälla: Raymond.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Namnbyte, nytt huvudkontor och ny VD under en och samma höst. Nu växer bolaget även med ny VD.

– Raymond befinner sig i en spännande tillväxtfas och det är helt rätt tid att ta in en ny VD, säger Daniel Magnergård, tidigare VD och medgrundare till Raymond, och fortsätter:

– Detta är en milstolpe för bolaget och ett viktigt steg för hela verksamheten. Oscar har en gedigen erfarenhet från att driva förändring, effektivisering och innovation inom hållbar produktion vilket är ett enormt värde för Raymonds fortsatta utveckling och expansion.

Har jobbat i Silicon Valley

Oscar Fors har en bakgrund som Managing Director på konsultbolaget Accenture där han under 14 år verkade i Silicon Valley och arbetade med flertalet världsledande tech-bolag. 2018 flyttade Oscar hem till Sverige och har därefter innehaft rollen som President på Northvolt Battery System och COO på elbåts-startupen X Shore.

– Jag brinner verkligen för energiomställningen och framförallt för vad vi som företagare kan göra i den utvecklingen. Raymond är ett väl positionerat och spännande bolag och jag ser en enorm potential i både bolaget och i branschen överlag. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta den resa som bolaget har påbörjat och vidareutveckla både produktionen och de möjligheter som ligger för oss. Nu ska vi accelerera omställningen mot förnybar energi, avslutar Oscar Fors, som tillträdde som ny VD på Raymond den 8:e November.

#raymond #solceller
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0