Senaste nytt bygg
1 min lästid

Sandbäckens tar hem stororder i Göteborg

24:e juni 2015, 14:41
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Sandbäckens vinner upphandlingen av rör-och sprinkleranläggningar i Mölndals nya galleria och tar också hem rörinstallationen i Riksbyggens tillhörande 145 lägenheter. Utvecklingen av Mölndals innerstad är en miljardinvestering och ett viktigt led i Sandbäckens fortsatta expansion i Västra Sverige.

En viktig del i det stadsutvecklingsprojekt som påbörjats i Mölndal, är nya Mölndal Galleria. Byggherren NCC och det nordiska köpcenterbolaget Citycon står tillsammans bakom utvecklingen av gallerian . I samverkansentreprenaden ingår Sandbäckens, som kommer att ansvara för projektering och produktion av rör- och sprinkleranläggningar. Byggstart av de 32 000 kvadratmetrarna butiksyta sker under andra kvartalet 2015, och inflyttning och öppning för allmänheten blir 2018.

– Vi är glada och stolta över att få medverka i den här typen av projekt och att få delta i Mölndals kommande stadsutveckling, säger Mats Cullbrand, VD för Sandbäckens Rör i Göteborg AB.

För två år sedan öppnades kontoret i Göteborg. Sandbäckens ambition är att fortsätta expandera och utöka den geografiska marknaden – men utan att förlora det lilla företagets själ.
– Vi ser projektet i Mölndal som en av byggstenarna i Sandbäckens fortsatta satsning. Framförallt är det ett mycket viktigt led i vår fortsatta expansion i västra Sverige, säger Mats Cullbrand.

#mölndal #rör #vvs
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0