Sponsrad
3 min lästid

Möt framtiden med ljus och värme

6:e september 2023, 09:16
Möt framtiden med ljus och värme
Sponsrad
Like 0

I takt med att samhället utvecklas och elbehoven ökar, står vi inför en tid av omställning och modernisering. ABB, ledande inom elektrifiering och automation, är den pålitliga partnern som är rustad för att möta dagens och framtidens energiutmaningar.

En stor del av vårt svenska elnät är föråldrat och behöver bytas ut inom en snar framtid. Med över 100 års erfarenhet av kabelskåp och fördelningscentraler bidrar ABB till en tryggare och enklare vardag för både nätägare och slutanvändare.

Peter Andersson, Sales Manager på ABB

Bolaget satsar på lokal produktion och tar ansvar för produkters påverkan på miljön och hållbarhetsfrågor står i centrum för tillverkningsprocessen.

– Kabelskåp och fördelningscentraler står för högsta standard när det gäller driftsäkerhet, personsäkerhet och långsiktig kompatibilitet. Vi står här rustade och redo att möta den ökande efterfrågan som finns, säger Peter Andersson, Sales Manager på ABB, som utgår från ABB:s produktionsanläggning i Alingsås. En fabrik som för övrigt moderniseras för att möta kraven som kommer med samhällets elektrifiering.

Med den ökande efterfrågan på elfordon står bolaget redo att stärka infrastrukturen kring laddning. Fördelningscentralerna är byggda för att möta de utmaningar som detta innebär. Med lång erfarenhet av och expertis inom lågspänningsnätet strävar vi efter att skapa en framtid där elfordon är en självklar del av vardagen.

Det trygga och personliga mötet med kunderna är en annan viktig del som finns i vårt DNA. Det visar sig bland annat i våra produkter som är utvecklade tillsammans med våra kunder, menar Peter Andersson.

– Vi sprider ljus och värme, både via elnätet och genom våra relationer med kunder, säger han.

Läs mer om våra tjänster här.

#abb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0