Byggindustrin Karriär
2 min lästid

Jensen blir ny chef på Smidmek

10:e januari 2023, 11:04
Jensen blir ny chef på Smidmek
Christian Jensen ny chef på Smidmek, avdelningschef region Väst Foto: Magnus Gotander.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Christian Jensen har lång erfarenhet av branschen och kommer närmast från Strängbetong där han varit i drygt 15 år. Där har han axlat flera olika roller, bland annat som konstruktör, projektledare och affärsansvarig. I grunden är han byggingenjör från Högskolan i Halmstad.

– Det här är ett tillfälle för mig att utvecklas i en ny chefsroll och ambitionen är att verksamheten inom Smidmeks västra region ska växa under min ledning, säger Christian Jensen. Jag kommer att ha ett starkt fokus på tillväxt och ökade marknadsandelar.

Han ser fram emot att möta, utveckla och motivera sina medarbetare.

– Min filosofi är att man måste ha roligt ihop på en arbetsplats. Då blir man ett starkt lag som kan leverera på topp.

Smidmek, som ingår i Peabkoncernen och har närmare hundra anställda över landet, utför även entreprenader inom smides- och tunnplåtsarbeten.

“Fortsätter att utvecklas”

Peter Alriksson, vice VD på Smidmek, är mycket nöjd med rekryteringen och ser fram emot att utveckla samarbetet.

– Med Christian Jensen på plats kommer vi att kunna möta kundernas ökande efterfrågan och fortsätta vår expansiva satsning i den västra regionen, säger han. Han har lång och bred erfarenhet av branschen och kommer att starkt kunna bidra till att vi fortsätter att utvecklas och levererar på högsta nivå.

Smidmek har kontor i Eslöv, Göteborg och Stockholm. I Eslöv och Göteborg finns även verkstäder för tillverkning av stålelement. Christian Jensen tillträder sin nya tjänst den 9 januari.

#peab #smidmek #strängbetong
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0