Karriär
1 min lästid

Han får toppjobb hos Einar Mattsson

18:e oktober 2022, 14:14
Han får toppjobb hos Einar Mattsson
Thobias NIlsson. Bildkälla: Einar Mattsson.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Han tillträder sin nya tjänst den 1 februari 2023 och kommer att ingå i Einar Mattsson Projekt AB:s och Einar Mattsson Byggnads AB:s gemensamma ledningsgrupp.

– Vi strävar hela tiden efter kvalitativt bra och hållbara produkter till våra kunder. Thobias Nilsson kommer med sin erfarenhet från bland annat projekt i tidiga skeden och konceptutveckling kunna tillföra mycket till vår långsiktiga affär, säger Peter Svensson, VD för Einar Mattsson Projekt AB och Einar Mattsson Byggnads AB.  

Tidigare vid Sweco och Riksbyggen

Thobias Nilsson har bland annat arbetat som planhandläggare och gruppchef för detaljplanering i Gävle kommun, med fastighetsutveckling på Sweco, och projektutvecklare på Riksbyggen innan han blev chef för exploateringsfastigheter och koncept på Riksbyggen.

Han är utbildad ingenjör med studier från KTH, Malmö Universitet och Gävle Högskola.  

– Jag är väldigt glad och ser fram emot att få börja den 1 februari. Min uppfattning är att Einar Mattsson bygger projekt med hög kvalitet som bidrar till god stadsbyggnad. Det finns också stora fördelar med Einar Mattssons egen fastighetsförvaltning som borgar för en långsiktig kvalitet och närvaro, säger Thobias Nilsson

#einar mattsson #riksbyggen #sweco
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0