Fastighet
2 min lästid

AMF rekryterar kvartett projektledare

13:e oktober 2022, 08:19
AMF rekryterar kvartett projektledare
Från vänster: Anne-Lill Lindholm, Johan Lindskog, Ellen Karlsdotter Myrehed, Kenneth Öberg och Daniel Sunesson. Bildkälla: AMF Fastigheter.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

I slutet av 2021 rekryterades Johan Lindskog från Skanska till en nyinrättad tjänst som projektutvecklingschef på AMF Fastigheter, för att leda arbetet med att ta ett helhetsgrepp om bolagets byggprojekt genom ett samlat ansvar för projekt, hållbarhet och inköp. De fyra nya projektledarna kommer att ingå i Lindskogs arbetsgrupp. 

– Jag är väldigt glad över att de fyra ansluter till teamet! Detta är en viktig pusselbit i att leverera effektivitet för att bidra till en långsiktig och stabil avkastning för AMF:s fyra miljoner pensionssparare genom våra byggprojekt. Samtidigt ser vi till att ännu tydligare integrera klimat- och hållbarhetsfrågorna i projekten, säger Johan Lindskog.  

De fyra nya projektledarna:

  • Ellen Karlsdotter Myrehed har tidigare arbetat som konsult inom byggkonstruktion och byggprojektleding och kommer senast från Corem Property Group där hon de senaste 5 åren arbetat som projektledare med fokus på fastighetsbeståndet i Solna, Kista och Täby. 
  • Kenneth Öberg har lång erfarenhet från Skanska – senast i rollen som projektchef där han haft ansvar för att leda stora och komplexa kommersiella byggprojekt. Han har stor bredd inom projektverksamhet och har bland annat arbetat som produktionsledare, installationssamordnare och produktionschef.  
  • Daniel Sunesson har över 10 års erfarenhet som projektledare inom bygg- och fastighetsbranschen och kommer senast från en tjänst som projektchef på Toofab. Han har även en bakgrund som vvs-montör.  
  • Anne-Lill Lindholm har de senaste tio åren arbetat på Lidl Sverige KB, nu senast som teamchef med ansvar för butikskoncept, nybyggnation av distributionslager samt bland annat Lidls nya huvudkontor i Barkarby. 
#amf fastigheter
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0