Byggindustrin
1 min lästid

Mattias Grauers blir VD vid ELU

12:e oktober 2022, 09:38
Mattias Grauers blir VD vid ELU
Mattias Grauers blir ny VD vid ELU. Bildkälla: ELU.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Närmast kommer han från det danska konsultbolaget COWI A/S och rollen som affärsutvecklingschef. Han har mer än 20 års erfarenhet som teknikkonsult i bygg- och anläggningsbranschen, där han har haft ledande befattningar i såväl svenska bolag som internationella koncerner.

Mattias Grauers kommer att ingå i ELU:s ledningsgrupp och styrelse.

– Vi är glada att Mattias vill leda ELU:s fortsatta utveckling i en föränderlig tid med flera utmaningar. Med sin gedigna erfarenhet av branschen och ett värderingsstyrt ledarskap kommer han tillsammans med ELU:s ledning och övriga medarbetare ha fokus på att vårda ELUs varumärke för att fortsätta vara en trygg och tillförlitlig samarbetspartner för våra kunder, säger Lotta Bergman, ordförande i ELU:s styrelse.

Ska bidra till grön omställning

Han tillträdde posten som ny vd den 13 september 2022.

– Min ambition är att vi ska bidra mer i debatten om den gröna omställningen, och genom innovation och teknikutveckling i framkant erbjuda lösningar för ett mer hållbart samhälle. Vi ska fortsatt vårda och utveckla våra arbetssätt och vår företagskultur, så att vi kan behålla och attrahera branschens vassaste konsulter, säger Mattias Grauers, vd på ELU konsult.

#cowi #elu
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0