Byggindustrin Karriär
2 min lästid

Serneke satsar i Stockholm – anställer regionchef

10:e oktober 2022, 08:45
Serneke satsar i Stockholm – anställer regionchef
Gustav Bergstedt blir ny regionchef för Serneke i Stockholm. Bildkälla: Serneke.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Gustav Bergstedt kommer i sin nya roll arbeta primärt med att stärka Sernekes affär i Stockholmsområdet. Det är ett led i att öka bolagets närvaro på storstadsmarknaderna, där motsvarande satsning även gjorts i nybildade Region Göteborg.

– Det känns både hedrande och utmanande att få ta mig an rollen som regionchef. Stockholm/Uppsala är en otroligt viktig marknad där jag under lång tid varit verksam och jag ser verkligen fram emot att i mitt nya uppdrag fortsätta utveckla vårt erbjudande. I min nuvarande roll som arbetschef har jag lärt känna vår organisation väl och kommer tillsammans med den att säkerställa långsiktig lönsam tillväxt, säger Gustav Bergstedt.

Tidigare chefsroller på Skanska

Han har arbetat på bolaget sedan början på 2021 i rollen som arbetschef i Region Öst. Han har dessförinnan 15 års erfarenhet ifrån olika chefsbefattningar på Skanska och JM.

– Det är extra roligt att vi kan göra en intern tillsättning på en så pass central roll som regionchef Stockholm. Stockholm kommer vara en av våra viktigaste marknader för vår framtida stabila utveckling. Gustavs ledarskapserfarenheter och det faktum att han känner till vår verksamhet väl kommer bidra till vår fortsatta utveckling i Stockholm, säger Mikael Hultqvist, VD Serneke Sverige.

Han tillträder sin nya tjänst omgående.

#serneke #stockholm
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0