Byggindustrin Karriär
1 min lästid

Åsa Måård ny chef för Riksbyggen i sydost

12:e september 2022, 10:10
Åsa Måård ny chef för Riksbyggen i sydost
Åsa Måård har tidigare arbetat med Ironman och Calmar Stadshotell.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Riksbyggen finns på många orter inom länen och platskontor finns i Kalmar, Växjö, Ljungby, Karlshamn, Karlskrona och Visby.

– Jag ser mycket fram emot att arbeta inom Riksbyggen. Det känns både inspirerande och spännande att få vara med och utveckla Riksbyggens värderingstyrda arbete, säger Åsa Måård.

Varit vd för Ironman

Åsa Måård är civilekonom med inriktning organisation och ledarskap och har en mångårig erfarenhet som chef och ledare inom tjänsteförsäljning. Närmast kommer hon från en tjänst som platschef på Profil Hotels Calmar Stadshotell. Innan dess har Åsa bland annat varit vd för Ironman Sweden.

– Riksbyggen ligger långt framme när det gäller hållbarhet och att arbeta långsiktigt, det ska bli en förmån att tillsammans med medarbetare och kunder fortsatt utveckla fastighetsförvaltningen i marknadsområde Sydost, säger Åsa Måård.

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Totalt förvaltar Riksbyggen cirka 4 400 bostadsrättsföreningar med över 200 000 bostadsrätter samt över 100 000 hyresrätter. Bolaget har förvaltningsverksamhet på cirka 430 orter runt om i landet.

#kalmar #riksbyggen #växjö
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0