Byggindustrin Karriär
1 min lästid

Emelie Eriksson ny chef på ByggVesta

12:e september 2022, 07:17
Emelie Eriksson ny chef på ByggVesta
Emelie Eriksson blir ny chef hos ByggVesta. BIldkälla: ByggVesta.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Emelie Eriksson har en bakgrund i såväl forskningsvärlden som fastighetsbranschen med en Fil. Dr i Kulturgeografi. Hon kommer närmast från kommunala Stockholmshem som stadsutvecklingschef där hon varit ansvarig för bolagets ackvisitionsarbete och detaljplaneprojekt.

Tidigare roller innefattar bland annat projektchef och stadsplanestrateg på Åke Sundvall AB, stadsbyggnadsansvarig projektutvecklare på AB Svenska Bostäder och sektionschef på Stockholms stadsbyggnadskontor.

Börjar hos ByggVesta direkt

– Vi är mycket glada att välkomna Emelie till ByggVesta. Med hennes unika bakgrund och ledarprofil kommer hon bidra stort till att lyfta laget och ge oss möjligheter att bli en mer komplett och attraktiv bostadsaktör som levererar nya robusta bostäder, säger Marcus Svensson, vd ByggVesta Development.

– Det känns väldigt roligt att få ansluta till ett så engagerat, drivet och nyfiket bolag som ByggVesta. Jag ser fram emot att jobba med alla kollegor och tillsammans fortsätta utveckla Stockholmsregionen och andra städer, säger Emelie Eriksson, chef för stadsutveckling och ackvisition.

Hon tillträder sin nya roll på ByggVesta den 14 september 2022.

#byggvesta #stockholmshem
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0